top of page

Urban Jam



TSMD Mimarlık Merkezi, "Geleceğin Şehirleri" temasıyla 11-15 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan UrbanJam 'e 11-13 Ocak tarihlerinde ev sahipliği yapacak.


AnkaraAks bünyesinde kurulan Aks+ Future Studio kapsamında ortaya çıkan ve Kaan Öncüoğlu Design Studio ortaklığıyla UrbanJam (Urbanism + Gamejam) kayıtları başladı!


UrbanJam, Geleceğin Şehirleri temasıyla 11-15 Ocak 2023 tarihleri arasında 5 gün boyunca belirli saatler ve program eşliğinde Ankara'da yüz yüze gerçekleşecek. UrbanJam serisinin ilk adımı olan bu etkinlikte kentlerin geleceğine yönelik senaryo ve sahne üretimleri ön plana çıkarılıyor. Sonraki etkinliklerde ise geliştirici faaliyetlerin de yer alması planlanıyor. Çeşitli alanlardan yaklaşık 50 katılımcı ile mimarlık, şehircilik ve oyun sektörlerini bir araya getiriyor. Mimarlık, şehircilik ve oyun alanlarıyla ilgilenen kişilerden seçilen katılımcılar, uzman mentörler ve tasarımcılar rehberliğinde kentin geleceğine yönelik video oyunu fikirlerini yaratırken yine oyunlar üzerinden görsel ve mekânsal sahnelerini de üretecek!







bottom of page