top of page

TSMD'nin Düzenlediği "Serbest Mimarlar ve Yapı Sektörü Buluşması" 18 Ekim'de Gerçekleşecek

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin (TSMD) sektörler arası iletişimi desteklemek için düzenlediği “Serbest Mimarlar ve Yapı Sektörü Buluşması” 18 Ekim'de gerçekleştirilecek.


TSMD üyeleri yurtiçi ve yurtdışında birçok önemli projenin müellifi olarak öne çıkan mimarlık ofislerinin sahiplerinden ve Türkiye yapı sektöründe etkili olan mimarlardan oluşuyor. TSMD üyeleri senede yaklaşık alanı 3.500.000 metrekarenin üzerinde yapı tasarlarken, yapı teknolojilerinin uygulanması ve gelişiminde de önemli rol oynuyor.


2011 yılında Ankara Kentpark AVM'de bir "mimarlık merkezi" kurma kararı alan kuruluş, mimarlık ve tasarım alanının yanı sıra yapı sektörü ve kentsel gelişim politikaları üzerine de çeşitli sergi, konferans ve etkinlik düzenleyecek ve ilgili sektörler arası bir iletişim noktası oluşturacak.


Bu doğrultuda sektörlerdeki iletişim eksikliğini gidermek için, ilki 15 Nisan 2011'de düzenlenen "Serbest Mimarlar ve Yapı Sektörü Buluşması" etkinliğinin ikincisi 18 Ekim 2011 tarihinde Ankara Swissotel'de gerçekleşecek.


Senede iki defa gerçekleştirilmesi planlanan bu etkinlik boyunca tüm TSMD üyeleri ve o ilgili büroları temsil eden mimarlar ile tanışma ve projeleri hakkında bilgi sahibi olma imkanı sağlanacak. Etkinlik 3 aşamadan oluşacak. Öğle yemeği ile başlayacak olan etkinlik, firmalara mimar üyeler ile tanışma olanağı sağlayacak, kapanışta ise bir kokteyl eşliğinde sosyal bir atmosferde mimarlar ve yapı sektörünün temsilcileri bir araya gelecek. Ayrıca bu etkinliğe katılan tüm firmaların isimleri Mimarlık Merkezi Sponsorlar Duvarı'nda yer alacak.


Toplamda 30 firma ile sınırlı etkinlikğe kayıt için 3 Ekim 2011 tarihine kadar TSMD Genel Sekreteri Ufuk Duruman'a kayıt yaptırılması gerekiyor. Firma başına en fazla 3 kişinin katılabileceği toplantıda firma başına katılım bedeli 5000 TL.

İletişim: Ufuk Duruman e-mail: gsekreter@tsmd.org.tr

bottom of page