top of page

TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi: Basamaklar 2019



Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından altıncısı düzenlenen TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi ”Basamaklar”, Dalsan sponsorluğunda 1 Kasım’da TürkSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.


Öğrenci sergisi ile öncelikle mimarlık bölümü öğrencilerine TürkSMD Mimarlık Merkezi’ni tanıtmak, benimsetmek, farklı okulların mimarlık öğrencilerini bir araya getirerek etkileşimlerini sağlamak ve böylece mimarlık eğitimine ve ortamına katkıda bulunmak amaçlanıyor.


Basamaklar 2019” Sergisi, Ankara üniversitelerinin mimarlık bölümü öğrencilerinin yaratıcı önerileri ve çalışmalarını sizlerle buluşturuyor. Sergide, Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, TED Üniversitesi ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi olmak üzere 8 üniversitenin mimarlık bölümü öğrencilerinin projeleri yer alıyor.


Tüm mimarlık camiasının davetli olduğu serginin açılışı 1 Kasım 2019 tarihinde saat 19:00’da yapılacak.

Sergi, 1 – 22 Kasım 2019 tarihlerinde (hafta içi, saat 10:00 – 19:00 arasında) TürkSMD Mimarlık Merkezi’nde gezilebilir.


Sergi Tasarımı: M. Yasir Gözalan


TürkSMD Adına Yürütücü: Onur Özkoç

bottom of page