top of page

14. TSMD Mimarık Ödülleri

Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin organize ettiği ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı törende yapı sektörünün tüm paydaşları bir araya geldi.


indoor design

Bu sene 14.sü yapılan TürkSMD Mimarlık Ödülleri Töreninde Cosentino Türkiye ana sponsorluğu, Pimeks Group – Schueco Türkiye gold sponsorluğu ve Masterled Aydınlatma teknoloji sponsorluğunu üstlendi.



Türk Serbest Mimarlar Derneği, mimarlık mesleğine ve kültürüne katkı koyan mimarları, kurumları ve yapıları ödüllendiriyor. İki yılda bir düzenlenen TürkSMD Mimarlık Ödülleri, Büyük Ödül, Yapı Ödülü, Mimarlığa Katkı Ödülü, Basın-Yayın Ödülü ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere 5 dalda veriliyor.



Törene katılan ve Büyük Ödül kazananı Uygur Mimarlığa ödülünü veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TürkSMD’ye nitelikli mimarlık hizmetlerini teşvik edici çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, ödül sahiplerini tebrik etti. Mimari proje yarışmalarını teşvik eden, ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışına vurgu yaparak, Başkent Ankara’nın en kaliteli hizmete kavuşması yönünde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.


bottom of page